Tres empreses de Mollet i una de Caldes, candidates als premis a les millors iniciatives empresarials

L'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) de Mollet del Vallès ha presentat la candidatura de quatre empreses als Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona, després d'un procés de selecció molt acurat.

La Diputació convoca la desena edició dels Premis entre les empreses que s'hagin creat arrel d'un procés d'assessorament per part d'algun dels serveis de promoció econòmica dels ens locals de la província. Aquests serveis, com els que ofereix EMFO, estan a disposició de la ciutadania, de les empreses i dels emprenedors.

Les quatre empreses candidates als premis són: “Sa Lluna”(Susana Rueda), botiga de te i cafè de Susana Rueda, ubicada a Caldes de Montbui; “Control A+” (Conrado Sabaté), de gestió, formació i direcció en neteja; “Neteja Activa Numar SCP” (Núria Cámara i Marta Ramon), empresa de serveis de neteja; i “Buena Ruta” (Carme Xicola), que organitza viatges en autocaravana. Aquestes tres darreres empreses estan ubicades a Mollet. Les quatre empreses han generat 10 nous llocs de treball.

Els Premis de la Diputació de Barcelona a les Millors Iniciatives Empresarials es lliuraran el dia 8 de juliol a la ciutat de Cornellà de Llobregat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.