Economia

CALONGE i ST. ANTONI

Bona acollida de la jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència

Una seixantena de persones van assistir a la jornada de presentació del segon any de Campus de l’Experiència celebrada aquest dimecres al castell de Calonge

Unes seixanta persones van assistir a la jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència de Calonge i Sant Antoni celebrada aquest dimecres 22 de maig al migdia al castell de Calonge. El Campus de l’Experiència és un programa universitari dirigit a la població sènior de les comarques de Girona i té lloc al castell de Calonge. De la mà de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), Calonge i Sant Antoni ha viscut la seva primera edició durant el curs 2023-24. En aquesta ocasió es donava a conèixer la segona edició del programa formatiu al municipi.

La jornada va comptar amb una presentació del Campus de l’Experiència per part del seu director, el doctor Jordi Miralbell, seguida d’una taula rodona a càrrec d’alumnes del primer curs a Calonge i Sant Antoni que van compartir les seves experiències, i d’una conferència del doctor Salvador Vidal, coordinador pedagògic del campus. A la tarda, qui ho desitjava, es podia quedar a presenciar una de les classes que s’imparteixen.

El Campus de l’Experiència es tracta d’un programa de formació pioner que permet obtenir un títol que s’emmarca en el projecte Campus de l’Experiència de UIC Barcelona, que fomenta l’interès per nous àmbits del saber i capacita els participants per assumir la responsabilitat de noves tasques, mitjançant l’aprenentatge continu i el treball de recerca en grup. En definitiva, mantenir-se actiu i millorar la qualitat de vida. L’objectiu principal és la realització personal de les persones grans i la seva adaptació a l’entorn, que és constantment canviant. El Campus de l’Experiència té una durada de tres cursos, i no es requereix cap títol previ per cursar-lo. Les assignatures pertanyen als àmbits de la història, l’art, la filosofia, la literatura, la ciència, la tecnologia, el dret, l’economia, la sociologia, i la psicologia i ciències de la salut. Disposa també de seus a Barcelona, el Penedès i Andorra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

La pensió mitjana dels catalans creix un 5,06% al juliol i se situa en 1.306 euros

barcelona
economia

Catalunya es manté el 2022 com el tercer territori que més recapta però el desè en recursos rebuts

barcelona
economia

Lleuger descens de l’atur, que se situa en el 9,41%

barcelona
economia

Segon avís de la CE a Espanya per “discriminar” els interins

barcelona
economia

El govern ha destinat 246 milions en ajuts a la indústria des de 2021

barcelona

Figueres acollirà per primer cop el Fòrum Gastronòmic Ciutat per al públic general el 5 i 6 d’octubre

FIGUERES

Es preveu que el 36 per cent de la producció catalana de poma es culli a Girona

GIRONA

La Cambra de Comerç de Barcelona avisa que el turisme “no pot tenir un creixement infinit”

Barcelona

L’empresa de reciclatge ACIN compra l’antiga tèxtil Nylstar per 8 milions

blanes