Economia

Obre l’Alcampo de l’espai Gironès amb vocació de ser un pol d’atracció comercial

L’arribada d’Alcampo a Salt és des d’avui una realitat. Les portes del primer hipermercat de la companyia a Girona, ubicat al centre comercial Espai Gironès, han obert amb vocació de convertir-se en el “centre de referència a la comarca i contribuir que Salt sigui “un pol d’atracció comercial i de creació d’ocupació”.

“Avui obrim Alcampo Salt-Girona amb el compromís de crear valor, ocupació i riquesa a la comarca i assegurar una cistella de la compra variada, de qualitat i al millor preu”, ha dit el director d’Alcampo Salt-Girona, José Alejandro Marcos, davant una important representació del món institucional, empresarial i social de les comarques gironines que ha assistit a la inauguració del centre.

“Il·lusionat” amb poder portar a Girona els valors i el model comercial d’Alcampo, Marcos ha assegurat que el compromís amb la terra i amb la feina es demostra de la manera que ho fa Alcampo Salt-Girona que neix amb una plantilla de 144 professionals, dels que un 8,3% són persones amb discapacitat. Més de la meitat dels nous treballadors són de Salt, als que s’ha de sumar un 35% més de Girona. Tots ells han comptat amb una àmplia i variada formació, tant teòrica com a pràctica.

Després d’una inversió de 9 milions d’euros i cinc mesos d’obres, els clients trobaran des d’avui, entre les 9,30 i les 22 hores ininterrompudament de dilluns a dissabte, milers de referències de productes diferents, repartides en els 4.500 metres quadrats de superfície que ocupa l’hipermercat.

“Ja que a l’ADN d’Alcampo figura cooperar amb les empreses agroalimentàries de l’entorn, la gran majoria petits productors”, ha explicat Marcos, el nou hipermercat inclou un extens assortiment de productes d’alimentació de proximitat, procedent de les llotges catalanes -com la de Roses o Sant Carles de la Ràpita- així com de ramaders, envasadors, petits industrials i agricultors de Girona i de tota Catalunya, entre els que destaquen Avinyo (carns i embotits), Tarradellas, Torrent i fills (carns), La Fleca de l’Empordà (pa i pastisseria) i la Conca de la Tordera (fruites).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions creixen un 2,2% i superen els 9.200 milions al maig

barcelona
TURISME

Els creuers amb Barcelona com a base baten rècords i ja són un 83% dels que arriben

Barcelona
ECONOMIA

100 milions d’euros en set anys per millorar l’ocupació juvenil a Barcelona

Barcelona
ECONOMIA

Confirmats 25 focus més de llengua blava i s’arriba a un total de 71

Barcelona
societat

Inaugurat el centre d’interpretació de la fruita de Catalunya

Lleida
Economia

Apartur recorrerà a la UE contra l’eliminació de llicències de pisos turístics a Barcelona

Barcelona
Economia

Barcelona pujarà al màxim el recàrrec de la taxa turística, fins a 4 euros per nit

Barcelona

El port de Mataró, l’espai on no hi cap ni una agulla

Mataró
ECONOMIA

L’aeroport d’Alguaire acull simulacions de rutes logístiques amb drons

Lleida