Economia

Sony proposa reduir a 93 el nombre d'afectats per l'ERO

Economia

Sony ha presentat un pla de viabilitat que proposa reduir a 93 els 275 treballadors de la fàbrica de Viladecavalls (Vallès Occidental) afectats per l'ERO. La companyia es compromet a mantenir el centre fins al 2010 amb una producció d'1.500.000 unitats. A canvi, durant aquests dos anys els treballadors realitzaran la mateixa jornada laboral que els altres empleats de la companyia a la província de Barcelona i amb els mateixos nivells salarials.

El president del comitè d'empresa, David Núñez, ha dit que aquest compromís "només parla de produccions" però no de quants treballadors quedaran en plantilla per mantenir la producció. Per això demana garanties, malgrat que la principal exigència del comitè continua sent "la retirada de l'ERO" o la seva "transformació". Núñez espera que, quan falten tres dies perquè acabi el període de consultes, la negociació pugui avançar en aquesta direcció i es pugui arribar a un acord.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.