Economia

Enfrontaments a les cotxeres de TMB

Els incidents s'han produït a la Zona Franca quan els treballadors que formaven part dels serveis mínims entraven a les instal·lacions

Els piquets han cridat consignes com “esquirols” i “la próxima visita será con dinamita”

Els Mossos d'Esquadra i els piquets s'han enfrontat a les cotxeres de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) quan els treballadors que formaven part dels serveis mínims entraven a les instal·lacions, entre quatre i cinc del matí. A partir de les sis, els piquets han accedit a deixar sortir els autobusos, però només aquells que formessin part dels serveis mínims. Per això, han comprovat un per un que els 69 vehicles i els seus conductors que havien de sortir aquest matí fossin dels serveis mínims.

Els enfrontaments entre la policia i els piquets s'han produït quan els Mossos d'Esquadra han garantit l'entrada dels treballadors amb un cordó policial.

Els piquets han cridat consignes als treballadors com “esquirols” i membres de la CGT consignes com “la próxima visita será con dinamita”. En el moment de l'entrada dels conductors de TMB a través del cordó policial, els agents dels Mossos d'Esquadra i els piquets s'han enfrontat, uns per garantir que els treballadors de TMB podien accedir al seu lloc de treball i els piquets per evitar que entressin.

Fonts de TMB han explicar que el fet que piquets controlessin cada un dels vehicles que formen part dels serveis mínims forma part d'una estratègia per demorar la sortida dels autobusos perquè així no complissin els serveis mínims previstos. Aquest retard, han afegit, s'ha anat multiplicant després de repetir el procés en cada un dels 69 autobusos designats per complir aquests serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat
Informació especial

Zentinel MDS, l’‘start-up’ que ajuda a digitalitzar la maquinària antiga