Economia

BENIFALLET

Pas endavant pel complex hoteler

Un empresari andorrà encarrega un pla especial per fer un hotel de quatre estrelles a la partida de la Xalamera

L'empresari andorrà Antoni Cachafeiro, promotor del centre comercial Punt de Trobada, ha encarregat la redacció d'un pla especial que permetrà convertir la partida de la Xalamera de Benifallet en un complex hoteler de quatre estrelles i amb 120 habitacions. Així ho ha explicat l'alcalde de Benifallet, Jordi Monclús, que la setmana passada es va reunir amb el promotor empresarial. “L'empresa manté la voluntat de rehabilitar els masos i fer un hotel a la Xalamera”, ha dit Monclús, que admet que la crisi econòmica ha perjudicat també aquest projecte.

El pla especial afecta una superfície de més de 12.000 metres quadrats, que estan qualificats com a sòl rústic. “El pla especial haurà de ser aprovat per la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre”, ha assenyalat l'alcalde de Benifallet. Cachafeiro va presentar un avantprojecte a l'Ajuntament de Benifallet fa quatre anys, on es preveia la construcció de l'hotel en horitzontal, amb cinc edificis d'un màxim de dos pisos. En el projecte també es recullen dues edificacions més per a serveis comuns, una piscina i un aparcament. “Aquest projecte i el del balneari de Cardó són molt importants per impulsar el sector turístic”, ha assenyalat Monclús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.