Economia

Nou concessionari d'Alfa Romeo i Lancia

Tecnicamer forma part del Grup Andreu i està situat al polígon Mas Xirgu de Girona

El Grup Andreu, dedicat a l'automoció des de fa més de 80 anys, ha inaugurat el concessionari Tecnicamer, d'Alfa Romeo i Lancia, situat al polígon industrial de Mas Xirgu de Girona. El nou concessionari forma part de la mateixa instal·lació –de 25.000 metres quadrats– on el Grup Andreu també té els concessionaris de Citroën, Toyota, Chrysler, Jeep i Dodge però “amb recepcions diferenciades”, va explicar ahir el gerent de Tecnicamer, Jan Andreu. El grup disposa actualment de sucursals a Olot i a Mont-ras i té 150 treballadors dedicats exclusivament a l'automòbil.

El nou concessionari disposa d'uns 500 metres quadrats d'exposició, 900 metres de taller de mecànica i carrosseria, 300 metres quadrats de recanvis i 500 metres quadrats de zona per a vehicles usats. Tecnicamer ofereix als seus clients un servei integral i personalitzat, atès per un equip de 22 professionals en plantilla “altament qualificats amb formació específica en el sector i àmplia experiència”. “Ara tenim un nou repte, distribuir amb èxit dues marques de llarga trajectòria en l'automoció, posant-les a dalt de tot, gràcies als seus nous productes”, va explicar. La previsió que en fa Andreu per a aquest any és arribar a vendre un centenar de cotxes de la marca Alfa Romeo i una vuitantena de Chryler-Lancia.

Al nou concessionari es podrà trobar tota la gamma d'Alfa Romeo i Lancia, a més dels últims models d'Alfa Romeo: l'Alfa MiTo i l'Alfa Giulietta, així com els de Lancia, l'Ypsilon i el Delta.

L'àrea comercial que acull tots els concessionaris del Grup Andreu ocupa més de 3.500 metres quadrats per als vehicles nous i de 1.000 metres per als d'ocasió; el servei de postvenda té una superfície de més de 10.000 metres dedicats al taller i recanvis, 1.000 metres d'administració i més de 10.000 metres per al dipòsit de vehicles nous i usats.

En la inauguració d'ahir hi va assistir també el director d'Alfa Romeo, Paulo Carelli, que va explicar els projectes a escala mundial de la marca. Segons Carelli, la previsió és portar la marca a “la primera divisió” i el 2014 produir-ne més de 6 milions d'unitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Criteria Caixa es convertirà en el primer accionista de Colonial

barcelona

Girona limitarà els grups de turistes a 25 persones i prohibirà l’ús d’altaveus

GIRONA

L’IRTA converteix les seves explotacions en laboratoris amb nova tecnologia

la tallada d’empordà

Neix una plataforma veïnal que reclama reduir el turisme a la ciutat

GIRONA
SANT PERE PESCADOR

El càmping gironí Las Dunas, premiat als ACSI Awards 2024

GIRONA

La Copa Amèrica, impuls a l’economia local

GIRONA

Les exportacions a la demarcació creixen un 87% en deu anys

GIRONA

Tesla, entre la promesa i la pràctica

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI
FIGUERES

Uns 800 inscrits a la Fira TreballemGI, que ofereix més de 200 llocs de treball

FIGUERES