Economia

Neix al sud de la Costa Daurada la marca Històries de Muntanya Endins

El nou projecte turístic promou la descoberta d'indrets d'interior al territori i engloba els municipis de Pratdip, Tivissa i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El nou projecte turístic, Històries de Muntanya Endins que es va presentar ahir a Pratdip, preveu posar en marxa aquest mateix mes de març als municipis de Pratdip (Baix Camp), Tivissa (Ribera d'Ebre) i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) una iniciativa integradora i de qualitat de descoberta dels tres pobles del sud de la Costa Daurada.

Tant el fullet genèric del nou producte turístic com els tríptics específics que s'han editat de cada municipi, la informació dels quals es pot trobar a les oficines de turisme i webs municipals respectives, presenten amb un format original, diferents propostes correlacionades dels tres municipis per conèixer la història, l'escenari de contes i llegendes, passejar per èpoques passades i escoltar converses que fan reviure antics oficis. A través d'un tomb pel nucli urbà o les rodalies de Pratdip, hom podrà seguir el rastre dels dips; tastar les coques de Sant Blai a Tivissa i conèixer el nou Centre d'Interpretació de l'Oli de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Situar els tres municipis d'interior dins l'oferta turística catalana ha estat la raó de ser d'aquest nou projecte turístic impulsat per la Mancomunitat d'Iniciatives per al Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) –de la qual formen part les tres poblacions– les respectives oficines de turisme i l'empresa municipal que vetlla pel desenvolupament econòmic de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Idetsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona