Economia

Spanair transporta més de 4 milions de passatgers des del Prat el 2011

Més de 800.000 usuaris utilitzen l'aeroport de Barcelona com a ‘hub' enllaçant vols de l'aerolínia o dels seus socis d'Star Alliance

L'índex d'ocupació dels seus avions arriba al 75 %

Spanair ha transportat més de 4 milions de persones des de l'aeroport de Barcelona-El Prat durant el 2011. Aquesta xifra representa un increment del 7,5% en relació a l'any anterior.

La companyia catalana ha assegurat en un comunicat que els seus 4.254.343 passatgers la consoliden com la primera aerolínia de serveis globals des del Prat.

A més, ha destacat els 832.000 d'usuaris que van utilitzar l'aeroport barceloní per enllaçar amb altres vols d'Spanair o dels seus socis integrats a Star Alliance. La companyia afirma que aquest fet converteix el Prat en un hub de connexions internacionals. Aquesta xifra suposa un 14,7% d'increment respecte al 2010, quan els passatgers en trànsit es van situar en 725.264.

El nombre de viatgers que han connectat entre dos vols operats per l'aerolínia presidida per Ferran Soriano han crescut un 16%, de manera que la companyia supera un índex de connectivitat del 19,6%. Així, un de cada cinc passatgers que passa per la capital catalana enllaça amb un altre vol d'Spanair o de Star Alliance, un percentatge 1,3 punts superior al registrat el 2010.

Palma, Madrid, Màlaga, Eivissa, A corunya, Estocolm i Copenhaguen han estat les rutes que han registrat més passatgers de connexió.

La línia aèria ha assolit un índex d'ocupació a l'Aeroport de Barcelona del 75% i ha acumulat 18 mesos consecutius d'increments en aquesta dada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva