Economia

TURISME

Atraure turistes russos per l'estómac

L'hotel Llegendes de Girona ofereix rutes per menjar als restaurants gironins que tenen estrelles Michelin

L'hotel de quatre estrelles Llegendes de Girona Catedral ha elaborat un paquet turístic de tres dies destinat al mercat rus i països del Golf (Dubai, Qatar i Abu Dhabi, entre d'altres), però també al mercat anglès, en el qual ofereix gastronomia a restaurants amb estrella Michelin, història a diferents indrets de la demarcació i rutes per comprar. La idea, segons explica el president de la Fundació Petxada de Sant Narcís i propietari de l'hotel, Carles Mallart, és atraure nous clients i oferir-los estades diferents aprofitant el potencial que té la ciutat de Girona –sobretot des que “hi ha el millor restaurant del món”– però també la resta de la demarcació.

Amb l'oferta, que porta el nom de Girona 3 dies, s'ofereix, a més de les tres nits a l'hotel Llegendes, un dinar o sopar a El Celler de Can Roca: “Com que molts clients no voldran esperar més d'un any perquè hi hagi taula disponible a El Celler de Can Roca, els oferim també una ruta en altres restaurants amb estrelles Michelin de les comarques gironines o de les de Barcelona.”

El paquet inclou compres en diversos centres comercials com també visites al Barri Vell de Girona, Peratallada, Besalú, Figueres o fer el triangle Dalí, entre moltes altres opcions. “L'oferta s'adapta a la disponibilitat i als gustos de cada un dels clients”, assegura.

El president de la fundació explica que el fet de “recomanar” El Celler de Can Roca als seus clients ja ve de lluny. “Fa quatre o cinc anys, des que vam obrir l'hotel, que hi col·laborem: ells ens envien gent a dormir i nosaltres, tot i que en aquell moment ja no ho necessitaven i ara encara menys, també recomanem el seu restaurant.” Ara el potencial que representa per a la ciutat de Girona tenir el primer restaurant del món és important “i s'ha de saber aprofitar”. “Girona té potencial però li faltava ganxo, i ara ja el té, amb el millor restaurant del món”, assegura Mallart.

El president de la fundació manté que l'hotel Llegendes de Girona Catedral té un client “solvent” i i que per això pot oferir àpats en restaurants amb estrelles Michelin. “És un client que no vol el turisme de tot inclòs, sinó que busca el turisme de tot resolt.” “Ara és el moment d'aprofitar-ho i projectar la demarcació de Girona com la capital de la gastronomia per als pròxims deu anys”, recomana Mallart.

L'hotel Llegendes de Girona Catedral té quinze habitacions, de les quals cinc són dúplex. És un hotel “singular” i “diferent”. Disposa de dues habitacions, anomenades Margarita Bonita i dos Eros, totes amb sofàs tàntrics.

LA FRASE

El nostre client no vol el turisme del tot inclòs sinó que busca el turisme del tot resolt
Carles Mallart
PRESIDENT DE LA FUNDACIÓ PETXADA DE SANT NARCÍS


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Puig s’estrena a borsa amb una pujada superior al 4%

barcelona
economia

ERC, Comuns i la CUP es comprometen a convalidar la regulació dels lloguers de temporada

barcelona
Economia

El turisme internacional s’enfila fins als 3,3 milions el primer trimestre de 2024

Barcelona
CONFLICTE LABORAL

Els treballadors de Llansà en vaga reben el suport de transportistes de Roca

GIRONA
OCDE

L’OCDE eleva tres dècimes la previsió de creixement del PIB espanyol

economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ