Economia

habitatge

PGA Catalunya Resort ven més de setanta cases de luxe en només dos anys

Els principals compradors són estrangers, i provenen de fins a dotze països, entre els quals destaquen l'Estat francès, Suïssa i Anglaterra

PGA Catalunya Resort, situat entre els termes de Caldes de Malavella i Vilobí d'Onyar, ha venut més de setanta habitatges de luxe des de fa encara no dos anys, que és quan es va començar a operar en el sector immobiliari en el que fins llavors havia estat exclusivament un camp de golf comercial. La procedència dels compradors és diversa; es reparteixen entre dotze nacionalitats diferents, entre les quals destaquen la francesa, la suïssa i l'anglesa. També n'hi ha de l'Estat espanyol mateix i s'ha detectat un lleuger interès de clients procedents de la Xina i els Emirats Àrabs Units.

Els preus de les vil·les i els apartaments oscil·len entre els 950.000 i els 365.000 euros, però també n'hi ha de lloguer i fins i tot es venen terrenys perquè s'hi pugui construir. A més, el recinte inclou una sèrie de serveis que els propietaris poden utilitzar quan vulguin, com per exemple el Residents Club, un complex esportiu i d'oci totalment equipat. “És una combinació òptima d'inversió en estil de vida, pel seu entorn, per la qualitat de les seves infraestructures i pels serveis que ofereix, i d'inversió financera pel valor econòmic que genera un habitatge en aquesta zona”, explica el conseller delegat del PGA, Julio Delgado.

El complex és a uns deu quilòmetres de Girona i el seu camp de golf ha estat nomenat recentment, per tercer any consecutiu, el millor camp de golf de l'Estat de la temporada 2014-2015 pel web especialitzat www.top100golfcourses.co.uk. A més, ha estat escollit per celebrar-hi, al maig, l'Open d'Espanya. “El nostre objectiu és continuar treballant i invertint en el nostre complex per contribuir a situar Girona i la Costa Brava com a destins de turisme de qualitat durant tot l'any”, conclou Delgado en un comunicat.

PGA Catalunya Resort és propietat de Denis O'Brien, l'empresari irlandès amo de l'operador de telefonia mòbil Digitel. El complex forma part de l'European Tour Destination, una exclusiva xarxa que reuneix els millors clubs de golf de tot Europa.

LA XIFRA

15
milions d'euros
va facturar en el sector immobiliari durant el 2013 el PGA Catalunya Resort.

Continua la construcció

El projecte immobiliari del PGA Catalunya Resort continua en fase de creixement. Després de tancar el 2013 amb una facturació de 15 milions d'euros, aquest any continua la construcció d'un quart bloc d'apartaments a conseqüència de la demanda, sobretot, del client internacional. Es tracta d'un nou conjunt d'exclusius immobles que reuneixen les mateixes característiques que el bloc III, que està previst que s'acabi de construir aquest any. Vuit exclusius habitatges d'entre 129 i 166 metres quadrats, amb una suite principal i dues habitacions. Apartaments amb grans terrasses, espaiosos dúplexs i baixos amb jardí i soterrani multiús accessible per un pati anglès. Aquest any també té previst finalitzar dues vil·les pilot situades en dos dels sectors residencials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat