L'empresa fabricant de productes de cuina Castey de Riudellots inverteix un milió en ampliar les instal·lacions

Han passat de tenir 300 m² a 800 m²i la intenció és continuar creixent

Les obres per ampliar les instal·lacions han durat aproximadament un any i aquest estiu s'han acabat. L'empresa que fabrica productes de cuina disposa ara de 800 metres quadrats i l'objectiu de l'empresa és que la plantilla creixi més en el futur. Aquesta empresa factura anualment uns 7 milions d'euros.

A la primera planta de l'edifici hi ha, a més de la recepció de Castey, la foneria artística Barberí. «Fa més de 400 anys que els artesans d'aquesta foneria es dediquen a treballar amb els metalls i durant la seva història han reproduït les obres d'un gran nombre d'artistes de talla internacional, com Antoni Tàpies, Javier Mariscal, Rosa Serra, Soledad Sevilla, Xavier Corberó, Juan Muñoz o Jaume Plensa», segons s'explica des de l'empresa.

Castey està estretament vinculada amb la foneria. «Gràcies al gran coneixement del metall adquirit amb l'experiència a la foneria, l'any 1996 va néixer Castey», destaquen els responsables de la companyia de Riudellots.

Continuar creixent

A més d'ampliar les instal·lacions, l'empresa també ha adquirit una parcel·la de 2.500 metres quadrats, adjacent a la seu actual, per poder continuar fent ampliacions en un futur. Per ara, una part d'aquest terreny s'està convertint en el nou aparcament de la companya, amb una capacitat per a una trentena de vehicles.

Sala d'actes amb cuina professional

Castey vol obrir les noves instal·lacions a persones i col·lectius relacionats amb la cuina i ha creat una sala show cooking. Es tracta d'una sala d'actes equipada amb una cuina professional, on es podran portar a terme diferents tipus d'esdeveniments relacionats amb la gastronomia, com poden ser cursos, xerrades o demostracions. Aquesta sala té 200 metres quadrats i una capacitat per a cinquanta persones. La sala show cooking és situada a la segona planta de l'edifici i està previst que aviat comenci a ser el marc dels primers actes.

Pel que fa als productes que comercialitza l'empresa, al setembre està previst treure al mercat una col·lecció d'articles de cocció d'alumini fos que «evitarà que els usuaris es cremin quan els volen manipular en calent», segons s'indica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona