Economia

La Costa Brava pot tenir el 90% d'ocupació

El fet que Setmana Santa comenci a mitjan abril fa que el temps esdevingui un factor encara més determinant per als turistes que decideixen fer la reserva a darrera hora. És per això que els hotelers preveuen que si fa bon temps es podria superar xifres del 90% d'ocupació els dies festius a la Costa Brava. Segons les dades de la Federació d'Hostaleria de Girona, el 75% dels establiments hotelers de la Costa Brava ja obren portes aprofitant les vacances de Setmana Santa. Alguns, però, només estan en marxa durant aquests deu dies i tornaran a tancar per arrencar la temporada ja quan arribi el bon temps. A les comarques d'interior i a Girona ciutat, en canvi, els 100% dels hotels estaran oberts. El principal visitant d'aquests dies és el nacional i el 25% restant és turista estranger.

El turisme rural també tindrà una bona ocupació ja que, segons les dades de l'associació gironina, per als dies forts de la Setmana Santa –de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua– ja estan reservades el 90% de les places. El perfil del turista correspon a famílies de la zona de Barcelona i l'àrea metropolitana.

Pel que fa als càmpings, el president de l'associació gironina, Miquel Gotanegra, assegura que el 40% dels càmpings ja han arrencat la temporada i que l'ocupació dependrà directament del temps que faci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia