Economia

Estrena d'èxit a Firatast

Aprofitant les jornades, unes 125 persones de tot Catalunya han participat en la trobada de piulaires per la independència

L'edició especial de Firatast ofereix una oferta gastronòmica de qualitat a uns preus molt populars

Se celebra al Palau Firal i l'entrada al recinte és gratuïta per a tothom

Firatast se celebra tot el cap de setmana i s'hi pot menjar i beure a preus molt populars

Empènyer a favor de la independència del país des de la societat civil és l'objectiu de les trobades que fan cada 11 de cada mes (@cada11cadames - #11J2014Girona) un grup “d'amics usuaris de xarxes socials” des de l'11 de setembre del 2012. Ahir aprofitant les jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat i que a més coincidia que era 11 de juliol, van decidir fer la trobada mensual a Girona en el marc de Firatast. Eren unes 125 persones provinents de tot Catalunya, “sobretot de Barcelona i la plana de Vic”, i la trobada de Girona va anar a càrrec de Mon Vaquero. El sopar va transcórrer com qualsevol altre sopar d'amics que es troben a Firatast, però va tenir la peculiaritat que van rebre la benvinguda de la regidora de l'Ajuntament de Girona Coralí Cunyat.

L'edició especial del Firatast que se celebra al llarg de tot aquest cap de setmana al Palau de Fires de Girona s'ha muntat com “un gran menjador” amb una oferta gastronòmica de primera qualitat a uns preus molt populars –deu tiquets costen 5 euros–. A més, l'entrada al recinte és gratuïta i tant hi poden accedir els assistents de les jornades com el públic en general. A diferència dels Firatast tradicionals en aquest s'han instal·lat taules i cadires a la zona central del Palau Firal i els estands s'han situat al voltant de la fira. “Hi hem instal·lat unes 1.500 cadires perquè tothom que ho desitgi tingui espai per asseure's a menjar, però també està pensat com una zona de descans i esbarjo”, explica Josep Maria Matamala, d'Incatis, organitzador de la mostra.

Al Camp de Mart, també hi ha cinc parades per menjar, i funcionen amb els mateixos tiquets que Firatast.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia