Solsona acollirà el VIII Congrés Internacional de Desenvolupament Rural

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), ubicat a Solsona (Solsonès), acollirà del 28 de setembre al 2 d'octubre el VIII Congrés Internacional de Desenvolupament Rural (InnovaRural 09), que aquest any estarà dedicat a la innovació i el món rural.

Segons que ha informat avui el centre, durant el congrés es presentaran projectes i programes innovadors de desenvolupament econòmic, cultural i social del món rural.

Aquest congrés l'organitza cada any el CTFC i, en aquesta edició, s'ha considerat capital i d'especial importància tractar temes sobre la innovació i la seva relació amb el món rural ja que gràcies a les noves tecnologies i als nous sistemes de comunicació, el coneixement i la innovació travessen es fronteres de la urbanitat i la ruralitat.

Per aquest motiu, l'InnovaRural 09 pretén donar difusió i transmetre aquells projectes fets des del món rural i que vinculen la innovació i el coneixement per a la dinamització del territori i el sector rural.

El congrés s'estructura en diferents àmbits: els telecentres com a motor de dinamització de les TIC al territori; el turisme i la innovació; la innovació com a clau per al desenvolupament territorial i el programa LEADER com a dinamitzador del territori.

A més del programa establert hi haurà espai per a la presentació de comunicacions i projectes, i es donarà a conèixer el premiat en el primer concurs de projectes innovadors del CTFC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona