La XXII Festa de la Verema de Cubelles difondrà la DO Txacoli els dies 11 i 12 de setembre

L'Ajuntament de Cubelles inaugurarà la XXII Festa de la Verema el dia 11 de setembre, a les vuit del vespre, a la plaça del Mercat. Les autoritats recorreran la dotzena d'estands de vi, cava i gastronomia que participen en la mostra d'aquest any. Durant la jornada es lliuraran els premis Pàmpols de Plata a entitats i personalitats del món de la pagesia, el vi o el cava, i es farà la trepitjada del raïm i el tast del primer most de la temporada vinícola. Un dels actes que desapareixen del programa és l'elecció de les pubilles, una activitat en la qual any rere any hi havia grans problemes per aconseguir participants. Per contra, aquest any és molt probable que hi hagi trepitjadores de raïm, ja que s'ha obert la possibilitat que elles també puguin participar en aquest acte. Les noies que s'inscriguin a l'oficina de turisme fins al 2 de setembre aspiraran a formar part de la trepitjada, que en les 21 edicions anteriors havia estat exclusiva d'homes i nens.

El recinte firal tornarà a obrir portes dissabte a les 11 del migdia, amb els participants de la 9a trobada de plaques de cava. Una de les novetats d'aquest any són les activitats infantils programades per dissabte al matí. A partir de les 11 del matí, hi haurà una cursa de tonell de vi, un concurs de trepitjadors de raïm i diferents tallers i jocs relacionats amb el món de la verema. A 2/4 de 8 del vespre arrenca una altra de les novetats de la Festa de la Verema d'aquest any, un cicle de trobades amb denominacions d'origen de tot el món, per difondre altres tipus de vins i caves. El cicle arrenca amb la DO Txacoli, amb la presència dels representants de la Bodega Txacoli Ayarza. Un estand a la plaça del Mercat difondrà tots els dies els vins negres, blancs i rosats de la zona, i durant la festa es realitzarà una exhibició del seu folklore.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona