Economia

Contracte per a Masias Recycling de 5 milions

La multinacional de Sant Joan les Fonts s'adjudica el contracte a França

Masias Recycling, la multinacional amb seu central a Sant Joan les Fonts especialitzada en la fabricació d'equips i plantes per al tractament de residus s'ha adjudicat, per primer cop, un contracte a l'Estat francès i per valor de 5 milions d'euros, amb aliança estratègica amb la italiana Gam. L'empresa assumirà l'enginyeria, fabricació, subministre, desplaçament i muntatge de dos grans biodrums destinats a la planta de Varennes- Jarcy. El sistema de biodrums de Masias Recycling, el muntatge del qual s'iniciarà al maig del 2015, “és una tecnologia simple per la seva robustesa i complexa per la seva fiabilitat, amb ella s'obté una reducció del volum i de la humitat del residu i una homogeneïtzació que millora la separació i la recuperació de les diferents fraccions del material tractat”, explica el director general de la companyia, Jordi Sala. Amb dimensions que arriben als 48 metres de llarg i un pes de fins a 270.000 kg. els biodrums BD4.2/50 són uns equips de gran tamany que la companyia dissenya i fabrica a Celrà en col·laboració amb l'empresa Gama. Per al desplaçament d'aquests grans equipaments, la multinacional du a terme un pla logístic especialment ideat per al transport de maquinària pesada a altres països. Masias Recycling s'ha imposat a altres grans empreses tecnològiques franceses per aconseguir el contracte.

Volum de negoci de 33, 8 milions d'euros

Masias Recycling va tancar l'exercici del 2013 amb un volum de negoci de 33,8 milions d'euros, un 13% més respecte l'exercici anterior, quan la companyia va registrar 29,4 milions d'euros. És una multinacional especialitzada en la fabricació d'equips i plantes per al tractament de residus, líder en enginyeria, fabricació i subministrament “clau en mà” de plantes integrals de tractament de residus, béns d'equip individuals i altres serveis com el manteniment i consultoria.

Masias Recycling té la seu central a Sant Joan les Fonts, però també, té seus pròpies a la ciutat de Madrid i a Portugal, Turquia, Anglaterra, França, Grècia, Brasil i l'Orient Mitjà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia