Economia

Una firma d'Aiguaviva, filial a Europa d'un grup xinès

La gironina Inbrooll s'alia amb la multinacional Nanfang i inverteixen 1,5 milions en la nova planta de fabricació de bombes industrials

La nova societat Hydroo exportarà el 85% de la producció

L'empresa d'Aiguaviva Inbrooll s'ha aliat amb la multinacional xinesa Nanfang per crear la societat Hidroo Pump Industries i es convertirà així en la primera filial de la firma asiàtica a Europa en la construcció de bombes centrífugues. El grup xinès té presència als Emirats Àrabs, Rússia, l'Índia, els Estats Units i diversos països asiàtics, on és un dels majors fabricants de bombes centrífugues. La companyia té seus a Hangzhou i Singapur i disposa de sis plantes de producció a les províncies xineses de Zheijang i Hunan que ocupen més de 500.000 m².

La unió de la firma gironina i el grup xinès ha comportat la inversió d'1,5 milions d'euros per a la nova planta de producció, que també inclou un buc d'assaigs, un magatzem de producte acabat, un centre d'R+D i un de formació de clients. La planta d'Aiguaviva és la primera fora del territori xinès que combinarà les accions comercials amb les productives. La col·laboració i aliança de la firma gironina amb la xinesa s'ha fet amb el suport de l'àrea d'atracció d'inversions estrangeres d'Acc1ó, que impulsa l'agència per la competitivitat de l'empresa catalana de la Generalitat. La nova companyia té en l'actualitat nou treballadors i es preveu que aquest 2015 la xifra creixi fins als dotze. El responsable de màrqueting d'Hydroo, Miquel Coma, diu que amb la nova societat “Inbrooll consolida el seu projecte industrial a Catalunya i facilita la implantació de Nanfang a Europa”. L'empresa té previst que l'any 2020 arribi a tenir una facturació consolidada de dotze milions d'euros per any i que pràcticament un 85% d'aquesta quantitat s'obtingui de l'exportació a altres mercats europeus. Hydroo ja té tancats acords de distribució al Regne Unit, Benelux, Polònia i Grècia, i aquest any n'establirà amb altres països europeus. La previsió en una segona fase és arribar al mercat del nord d'Àfrica, Rússia i l'Amèrica Llatina.

LA XIFRA

12
milions
d'euros espera tenir de facturació consolidada l'any 2020 amb la venda de bombes centrífugues.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona
economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”