Els hotels de Calp preveuen un 90% d'ocupació en aquest pont festiu

A un pas de l'inici del pont festiu del Nou d'Octubre, que es perllongarà fins al dilluns 12, el sector hostaler de Calp preveu una ocupació de prop del 90% de les seues places, si es tenen en compte les reserves fetes fins hui. Els càmpings del terme municipal estimen igualment que completaran la seua oferta amb reserves de darrera hora i, pel que fa a apartaments, bungalous i xalets, l'experiència indica que durant aquest pont vacacional, aquesta mena de vivendes solen ocupar-les els propietaris i les que resten per ocupar acaben llogades a darrera hora.

Aquest pont festiu es caracteritza per l'arribada de turistes procedents d'altres localitats del País Valencià i de la Comunitat de Madrid. Si s'arribara a les xifres que estan previstes, se superaria de molt el nivell d'ocupació estival que ha sigut fixat pels hotels en un 75% i de vivendes en lloguer en un 65% del total.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.