Economia

La sostenibilitat s'aplega a l'Ecofira de Calaf

El 10 d'abril Calaf farà la seva primera Ecofira, un esdeveniment que es vol que sigui l'aparador i el punt de trobada de professionals i empreses que treballen per la sostenibilitat des dels àmbits més diversos. La mostra pren el relleu de l'Ecofira d'Òdena, que es va dur a terme en aquest municipi fins a l'any passat i a la qual va renunciar el nou govern municipal. L'empresa organitzadora, Cat Patrimoni, la va oferir a Calaf, i l'alcalde, Jordi Badia, va defensar ahir que els “encaixava perfectament perquè l'aposta per aquests sectors a Calaf i l'Alta Segarra és una realitat”. En aquest sentit, Badia va avançar que treballen per ampliar el mercat tradicional amb una àrea dedicada al producte ecològic.

Fins ara, 52 empreses d'arreu del país –10 de Calaf– han confirmat la seva presència a l'Ecofira. Alimentació, gastronomia, energies renovables, bioconstrucció, bicicletes elèctriques i artesania del reciclatge són algunes de les propostes que es trobaran els visitants de l'Ecofira. La fira, que té un pressupost de 17.000 euros, també proposa xerrades, activitats infantils i tallers sobre meteorologia i horts urbans, entre altres temàtiques.

També hi haurà un espai de degustació gastronòmica amb cervesa ecològica. Els més petits podran fer tallers gastronòmics amb productes ecològics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia