Monter té en Mercadona el seu únic client

Embotits Monter té un únic client. Ven els seus productes exclusivament a Mercadona, que els comercialitza amb el nom de la marca Hacendado. Mercadona té un 28% dels proveïdors a Catalunya.

Embotits Monter, a Sant Jaume de Llierca, a banda de produir embotit llescat, hi fabrica també llonganissa, salami i gènere de gall d'indi per elaborar llonganissa i xoriç d'aquest tipus de carn.

A Serinyà, Monter hi fabrica el xoriç i el fuet de gall d'indi, una peça, aquesta última, de lliure servei als establiments de Mercadona i de fora de la cadena de fred. A les Planes, hi fa el llom curat i el cap de llom també curat i, a Vic, el cap de llom. El llescat es fa tot a la fàbrica de Sant Jaume de Llierca, en una planta dotada de tecnologia i de tots els sistemes de fred, asèpsia i control sanitari.

La previsió de vendes que té l'empresa per a aquest any és de 12.800.000 quilos de curats d'embotit, aproximadament. Per produir-los, la compra de carn s'acostarà als 18.000.000 quilos.

La fabricació mensual d'envasats és d'entre 4,8 i 5 milions d'unitats, La quantitat anual se situa entre els 58 i els 60 milions d'envasos d'embotit llescat. Això és degut, en part, al fet que la venda al taulell tradicional ha anat desapareixent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona