Economia

economia

Un consorci crea un sistema per verificar l’origen de l’oli d’oliva

Un consorci liderat per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Acció –l’agència per a la competitivitat del Departament d’Empresa– ha creat un sistema per verificar l’origen i la varietat de l’oli d’oliva per detectar adulteracions en el producte i evitar el frau. El projecte, coordinat per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries de Catalunya, ha analitzat durant tres anys fins a 400 mostres d’oli d’oliva de Catalunya. La iniciativa ha comptat amb més d’un milió d’euros i ha estat cofinançat pel Programa Feder. A Catalunya hi ha cinc denominacions d’origen d’oli d’oliva que agrupen 347 productors i facturen al voltant de 800 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]