Empreses

Forn Franquesa porta les coques de Perafita a Barcelona

Les populars coques de Perafita ja es poden comprar a Barcelona sense haver d'esperar que s'hi celebri una fira. Forn Franquesa ha obert el seu primer establiment a Barcelona, una botiga de 45 m² a l'avinguda Gaudí de Barcelona, on es venen les populars coques dolces i salades que surten del seu obrador del Lluçanès, però la intenció és obrir més establiments a la ciutat. L'empresa disposa a a Perafita d'un obrador de 300 m² on es fa la totalitat de la producció que es ven arreu del país en fires i mercats, i a les botigues pròpies de l'empresa a Perafita, Platja d'Aro, Vic i, ara, Barcelona.

L'empresa va ser fundada l'any 1952 per Lluís Franquesa com un petit forn de poble, però ara la gestió està en mans de Salvador Franquesa i la seva dona, Lina Pascal, i els fills, Albert i Elisabet. L'empresa té actualment una quarantena de treballadors i també ha diversificat el negoci obrint una agrobotiga a Perafita, on també es venen formatges, embotits i vi, i els establiments de turisme rural Ca l'Estamenya, al mateix poble, que van ser inaugurats l'any 2008.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar