3a DIVISIÓ

OLESA

L'Olesa comença la seva lliga aquest diumenge contra el Blanes

Després de jugar contra els grans del grup, l'Olesa inicia contra el Blanes la seva lliga

Montes ha canviat en un mes i mig la meitat d'una plantilla que considerava desequilibrada

José Antonio Montes
ENTRENADOR DE L'OLESA
«Ara iniciem la nostra lliga, des de diumenge contra el Blanes fins al Nadal»
«Aconseguir el primer triomf al més aviat possible és molt important per a nosaltres. Agafaríem molta confiança»
«El club s'està comportant molt bé amb mi. Estic molt content amb els dirigents, que sempre m'han demostrat un gran suport»

El que semblava que seria una aventura apassionant per a l'Olesa, que debutava aquesta temporada a tercera, s'està convertint en un malson. Ja abans de començar el campionat, des del club es deia que s'havia de gaudir d'una experiència inimaginable, ja que ara fa només tres anys l'equip estava a primera territorial. Tot i així, ningú esperava un inici de curs tan dolent: cap victòria i només tres punts, el pitjor dels darrers quinze anys. Amb els mals resultats, el tècnic que va començar l'aventura, Xavi Barangé, va decidir marxar després de la sisena jornada. El seu substitut va ser José Antonio Montes, que va revolucionar la plantilla fitxant set jugadors i donant la baixa a sis. A més, tres jugadors van decidir marxar per decisió pròpia. «Segons el meu punt de vista, la plantilla estava desequilibrada, així que vaig decidir fer canvis. A més, a l'equip li faltava la intensitat i l'agressivitat que demana una categoria tan seriosa com aquesta», manifesta Montes.

Tot i la revolució en la plantilla, l'Olesa ha perdut els sis partits que ha jugat des del canvi de tècnic, una ratxa negativa que preocupa relativament Montes. «La gent només valora els resultats, i no la feina. Jo crec que, excepte la primera meitat del partit contra el Prat, en què ho vam fer molt malament, en els altres enfrontaments l'equip ha evolucionat molt, tant en l'àmbit tàctic com en el físic», opina. I va més enllà, ja que considera que ara comença la verdadera lliga de l'Olesa, on es podrà veure realment quin és el seu nivell. «Acabem de jugar contra el Manlleu, el Santboià, l'Hospitalet i el Prat, quatre equips que lluiten pels màxims objectius. Ara iniciem la nostra lliga, des de diumenge contra el Blanes fins al Nadal, i comprovarem les nostres possibilitats», sentencia.

MOVIMENTS EN LA PLANTILLA

BAIXES Marc Raventós (decisió tècnica) Dani Amante (decisió tècnica) Raül Cortezón (decisió tècnica) Samu Cáceres (decisió tècnica) David Morillo (decisió tècnica) Arturo Varela (decisió tècnica) Francesc Fos (decisió pròpia) Sergi Condis (decisió pròpia) Joel Martínez (decisió pròpia) ALTES David Fernández (Sant Cristòfol) Cristian Garcia (Sant Cristòfol) Àlex Ros (Vilassar de Mar) Moisés Tàpia (sense equip) José M. Romero (sense equip) Dani Duran (sense equip) Aitor Torres (sense equip)

DADES NEGATIVES

Pitjor cuer dels últims 15 anys:
cap equip iniciava pitjor el campionat des del Reus del curs 1994/95, que només havia sumat dos punts a aquestes altures.
Un dels pitjors cuers dels 17 grups de la 3a actual:
el pitjor és l'AF Calahorra (1 punt), seguit de l'Olesa (3), el Cartaya (3), el Cortes (3) i l'At. Ciutadella (3).

A punt de tornar a casa

A part dels mals resultats, l'Olesa s'ha trobat, ja des de l'inici, amb un problema afegit, les obres d'adequació del municipal les Planes. Això ha provocat que s'hagin entrenat, en només dos mesos i mig, en dos camps de Viladecavalls, en dos més de Barcelona i a Martorell. A més, han jugat uns partits a Viladecavalls i uns altres a Martorell. «El tema del camp està sent un inconvenient afegit. Tants desplaçaments no ajuden gens», afirma José Antonio Montes. Segons l'Ajuntament d'Olesa, els treballs podrien estar acabats el 29 de novembre, el dia que l'equip rep la Rapitenca. / JOAN PASCUAL



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.