TENNIS DE TAULA / SUPERDIVISIÓ MASC.

L'Olesa sorprèn el Borges i obté una victòria important

BOMBONS BLASI OLESA 3

DKV BORGES VALL 2

BOMBONS BLASI OLESA: Oriol Monzó, Wang Wei i Álvaro Robles. Monzó venç Durán (3-2). Wang Wei venç Baggaley (3-2). Wang Wei venç Durán (3-1).

DKV BORGES VALL: Marc Durán, Andrew Baggaley i Hu Bin. Hu Bin venç Robles (3-0). Baggaley venç Monzó (3-0).

EVOLUCIÓ DEL RESULTAT: 1-0, 2-0, 2-1, 2-2, 3-2.

TOTAL DE SETS: 9-11.

COMENTARI: El Bombons Blasi Olesa va aconseguir una important victòria amb vista a la seva permanència en la màxima categoria al sorprendre el DKV Borges Vall, el segon de la taula. El Borges va posar al xines Hu Bin com a tercer jugador –només juga un partit–, i això va afavorir els olesans. El matx es va iniciar amb l'enfrontament dels dos catalans i aquest cop Oriol Monzó va superar Marc Durán per un ajustat 3-2. Tot seguit Wang Wei va tornar a mostrar el seu nivell, va derrotar l'anglès Baggaley i va encarrilar l'enfrontament amb un 2-0. Els dos següents partits van ser clars per al Borges, que va empatar l'enfrontament. En el matx definitiu, Wang Wei va remuntar contra Durán –que va tenir problemes físics– i va donar la victòria al seu equip.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.