Esports

Sort diversa a l'Europa League per als equips de la Lliga BBVA

El València i l'Atlètic de Madrid passen a vuitens de final, mentre que el Vila-real i l'Athletic queden eliminats

Dos classificats i dos eliminats, aquest és el balanç dels setzens de final de l'Europa League per als equips de la Lliga BBVA. Continuen endavant, classificant-se per a vuitens, València i Atlètic de Madrid, mentre que Vila-real i Athletic han caigut eliminats.

Ni els de la Plana ni els biscaïns, que a l'anada havien empatat a casa (2-2 i 1-1, respectivament), han tingut cap opció a la tornada, on han perdut de manera clara. Els groguets a camp del Wolfsburg alemany (4-1) i els lleons al de l'Anderlecht belga (4-0). Pel que a valencianistes i matalassers, no han tingut les coses fàcils i han patit per superar l'eliminatòria. Els primers, que la setmana passada perdien 1-0 a Bruges, han guanyat 3-0 a la pròrroga, mentre que els segons –1-1 al Calderón fa set dies– s'han imposat 1-2 al Galatasaray amb un gol de Forlán al minut 89.

Els vuitens de final, que es disputaran els dies 11 i 18 de març, han quedat conformats de la següent manera: Hamburg-Anderlecht, Rubin Kazan-Wolfsburg, At. Madrid-Sporting Lisboa, Benfica-Marsella, Panathinaikòs-Standard, Lilla-Liverpool, Juventus-Fulham i València-Werder Bremen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.