Esports

La UEFA sotmet deu jugadors del Barça a controls antidopatge

Alguns dels jugadors seleccionats ni tan sols han competit en cap partit de la Lliga de Campions

Dos comissaris de la UEFA s'han presentat aquest divendres a les instal·lacions de la ciutat esportiva del FC Barcelona. Allí han efectuat controls antidopatge a una desena de jugadors del primer equip blaugrana, a dotze dies de la final de la Lliga de Campions contra l'equip britànic Manchester United.

Els controladors de la UEFA han analitzat les mostres d'orina per realitzar els tests de dopatge. Els jugadors seleccionats han estat Alves, Iniesta, Puyol, Eto'o, Henry, Sylvinho, Busquets, Keita, Pinto i Milito. Aquesta llista no inclou només jugadors que hagin participat en la competició continental, ja que durant la present temporada ni Pinto ni Milito han jugat cap partit de la Champions.

En el retorn al treball de l'equip blaugrana, després de guanyar la Copa del Rei a Mestalla, un total de sis jugadors –Alves, Gudjohnsen, Xavi, Eto'o, Messi i Touré– s'han incorporat a l'entrenament amb un minut de retard, mentre l'entrenador, Pep Guardiola, mirava el rellotge. Els jugadors podrien ser multats per arribar tard a l'entrenament. Guardiola ha completat la preparació física amb sis jugadors del Barcelona Atlètic: Botia, Thiago, Abraham, Xavi Torres, Gai Assulin i Fontás.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.