El Vilanova i el Vic es jugaran el títol de Copa després de vèncer el Liceo i el Barça respectivament

El Vilanova remunta el Liceo en els últims 50 segons (3-4). Els de Josep Lluís Delriu es jugaran el títol amb el vigent campió, el Vic, que ha derrotat el Barça 3-2 als penals

El Vilanova ha trencat tots els pronòstics i jugarà la final de la Copa del Rei després d'eliminar el Liceo, líder de l'OK Lliga i màxim aspirant al títol, en un partit emocionant i de desenllaç brillant.

El conjunt català perdia 3-2 a falta d'un minut per a la fi de l'enfrontament però Roger Rocasalbas, de penal, ha fet l'empat que semblava condemanar la semifinal a la pròrroga.

Els homes de Josep Lluís Delriu, però, han continuat insistint i el seu esforç ha tingut recompensa quan Galán, a cinc segons pel xiulet final, segellava la sorprenent classificació del Vilanova.

L'última vegada que el Vilanova va jugar la final va ser el 1976.

Per la seva part, el FC Barcelona Sorli Discau s'ha quedat fora de la Copa del Rei després de perdre a les semifinals davant el Vic a la tanda de penalts.

Els blaugranes han estat molt conservadors, no han volgut arriscar i han vist com Titi Roca, ja a la segona part, aconseguia l'empat.

El Barça no ha sabut aprofitar la càrrega de faltes del Vic per forçar faltes directes, i Sergi Fernández ha estat brillant sota els pals dels osonencs i el partit ha marxat a la pròrroga.

Però han hagut de ser els penals els que han decidit el segon finalista de la Copa. Carbó ha avançat els vigatans i Reinaldo Garcia ha donat vida als barcelonins transformant l'últim penal dels culers. Roca, en l'últim tir del Vic, no ha perdonat davant l'inexpert Tarrés i ha segellat el 3-2 final.