Esports

L'Espanyol empata amb el Vila-real (0-0)

Els pericos han tingut diverses ocasions que no han sabut aprofitar

La gran actuació del porter del Vila-real Diego López i la falta d'encert dels davanters pericos han impedit l'Espanyol sumar una victòria que ha merescut pel bon joc i les oportunitats.

Tres minuts després de l'inici, l'Espanyol ja havia avisat amb una rematada desviada de l'argentí Pablo Daniel Osvaldo i una altra més precisa de Callejón. 

El Vila-real de tant en tant s'ha atrevit a sortir amb perill de la seva parcel·la. Llorente, que va estar molt participatiu, s'ha trobat amb Kameni. Però ha estat Capdevila en una de les seves selectives incursions qui ha silenciat Cornellà-El Prat. El de Tàrrega ha perdonat al seu exequip.

L'Espanyol, amb l'entrada de Marquès, ha tornat a insistir però les aspiracions de victòria han marxat amb l'expulsió de José Callejón. En un minut, el conjunt català ha passat de tenir la victòria a les seves mans a conformar-se amb un empat.

Fitxa tècnica

0 - RCD Espanyol: Kameni; Chica, Forlín, Víctor Ruiz, Dídac; Moisés Hurtado, Javi Márquez (Baena, m.88); Luis García (Marqués, m.57), Verdú, Callejón; i Osvaldo (Iván Alonso, m.84).

0 - Villarreal CF: Diego López; Ángel, Gonzalo, Godín, Capdevila; Fuster (Escudero, m.88), Senna, Bruno, Ibagaza (Cani, m.52); Nilmar i Llorente (Rossi, m.73).

Àrbitres: Ramírez Domínguez (C. Andalús). Amonestó a Senna (m.68), Fuster (m.72), Bruno (m.83), Javi Márquez (m.83) i Cani (m.90). Callejón, expulsat (m. 63 i 76).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.