Esports

El Barça té sis jugadors candidats a millor jugador de l'any de la FIFA

Messi, Iniesta, Puyol, Xavi, Henry i Ibrahimovic competiran amb noms com Fernando Torres, Ronaldo, Eto'o, Ribéry i Rooney

Els jugadors del Barça Leo Messi, Andrés Iniesta, Carles Puyol, Xavi Hernández, Thierry Henry i Zlatan Ibrahimovic estan a la llista preliminar de candidats a millor jugador mundial de l'any de la FIFA, segons ha anunciat el màxim organisme futbolístic.

A part d'aquests futbolistes, a la llista també hi ha l'últim guanyador d'aquest guardó, el madridista Cristiano Ronaldo, i els seus companys d'equip Kaká i Iker Casillas.

També hi apareixen Samuel Eto'o, Franck  Ribéry, David Villa, Luis Fabiano, Steven Gerrard, Fernando Torres, Frank Lampard, Wayne Rooney, John Terry i Diego, entre d'altres.

A principis de desembre, la FIFA donarà a conèixer els noms dels cinc jugadors (i també les cinc jugadores) que hagin rebut més vots, i es premiarà els guanyadors en la dinovena Gala del Jugador Mundial de la FIFA, que se celebrarà el 21 de desembre de 2009 al centre de congressos Kongresshaus de Zuric.

Els entrenadors i capitans, encarregats de fer l'elecció, no podran votar per futbolistes de la selecció nacional que entrenen o en què juguen. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.