Esports

14 equips s'oposen a la prohibició del Tour que els ciclistes portin auriculars

L'organització aplica la mesura de forma experimental en dues etapes

El Tour reprèn aquest dimarts l'activitat amb la desena etapa entre Llemotges i Issoudun, de 194,5 quilòmetres, després de la jornada de descans d'ahir dilluns. La pau a la cursa pot veure's afectada per la prohibició per part de l'organització de l'ús d'auriculars perquè els ciclistes es comuniquin amb els respectius directors d'equip.

La direcció del Tour ha establert de forma experimental dues etapes en què els corredors tenen prohibit d'utilitzar els auriculars. L'objectiu és fer que la cursa sigui més espontània i que respongui més a tàctiques preestablertes i a la intuïció dels corredors que no pas al control de la cursa que els directors dels equips fan des dels seus cotxes.

Catorze dels vint equips participants, encapçalats per Johan Bruyneel, mànager d'Astana, l'equip de Alberto Contador i Lance Armstrong, han secundat una petició perquè l'organització del Tour es faci enrere en la prohibició dels auriculars. Tan sols sis equips es mostren d'acord amb la mesura, són Garmin, Skil, Agritubel, Bouygues Telecom, Française des Jeux i Cofidis.

La desena etapa s'inicia a Llemotges amb l'italià Rinaldo Nocentini de l'equip AG2R-La Mondiale com a mallot groc i amb la batalla ja obertament desfermada al si de l'Astana entre Armstrong i Contador pel lideratge de l'equip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.