Esports

La cova Beneito marca la segona cita de “La volta a la Mariola”

El jaciment arqueològic, clau per al coneixement dels caçadors prehistòrics, serà la destinació en la proposta de Muro

Els participants en la segona cita de “La volta a la Mariola” faran el diumenge19 d'abril un viatge en el temps amb la proposta preparada per la localitat de Muro. La cova Beneito serà la destinació d'una ruta que partirà a les 9.30 h des del monument del Tio Pep, a l'avinguda de València.

El jaciment arqueològic està reconegut com un dels més importants del País Valencià pel que fa al Paleolític ja que compta amb restes del període mitjà d'aquesta època i ofereix una seqüència extraordinària del Paleolític Superior que aporta nombrosos detalls sobre el mode de vida dels caçadors prehistòrics.

Elisa Doménech, arqueòloga municipal i directora de les excavacions, guiarà els assistents de la proposta que poden inscriure's gratuïtament a les oficines de turisme d'Agres, d'Alcoi, de Banyeres de Mariola, de Bocairent, de Cocentaina o de Muro; a l'Ajuntament d'Alfafara, o per l'adreça electrònica [email protected] .

El programa de visites organitzat per l'associació Serra Mariola mantindrà la temàtica històrica la setmana següent amb la ruta prevista a Alfafara per al 26 d'abril centrada a descobrir-hi les tombes de l'època tardorromana situades al mas del Pou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia