Estrena i gol per a Ibra

Debut agredolç del suec, de nou en el punt de mira dels àrbitres

El col·legiat anul·la un gol a Bojan per una falta inexistent de Zlatan

Zlatan Ibrahimovic no jugarà contra el Tenerife. Haurà de complir la sanció per la targeta groga (la cinquena de la temporada) que va veure contra el Vila-real. Per això va sorprendre que Guardiola el deixés ahir fora de l'onze inicial. En el descans, el santpedorenc va moure peça. Va sacrificar Pedro (completava el trident ofensiu amb Bojan i Messi) i va fer que el suec disputés el primer partit en l'única competició en què encara no s'havia exhibit com a blaugrana. Alliberat del doble enfrontament contra la Cultural (no va viatjar a Lleó i tampoc va jugar la tornada al Camp Nou), Zlatan va ser protagonista mentre va ser al camp. En el minut 70 va aprofitar una excel·lent passada de Márquez, es va desfer de Palop i sense angle va establir l'empat amb un subtil toc que feia pensar el Barça en la remuntada. Era el seu tretzè gol aquesta temporada (11 en la lliga i 1 en la Champions), que el consoliden com el segon màxim golejador de l'equip (empatat amb Pedro i a tres de Messi). Pérez Burrull va fer esvair les esperances del suec i de tot el conjunt blaugrana quan dos minuts després va assenyalar un rigorós penal que complica molt l'eliminatòria. Zlatan va tornar a topar amb la rigorositat arbitral. Dos minuts abans que marqués, novament va veure incrèdul com l'àrbitre anul·lava un gol a Bojan per una suposada falta seva que no havia existit. Els col·legiats continuen sent els grans rivals del suec.

Thiago, el tresor de Mazinho

Thiago Alcántara (abril, 1991) va disputar ahir el seu segon partit al Camp Nou. A diferència del primer (a l'agost contra el City, en el Gamper), ho va fer formant part de l'onze inicial. Thiago –fill de Mazinho, integrant de la selecció brasilera que va guanyar el mundial del 1994– va fer un bon partit. Oferint-se sempre, descarat i tremendament participatiu, serà un recurs mentre Keita i Touré siguin a la copa d'Àfrica. Guardiola el coneix prou bé. La temporada passada el va fer debutar en la lliga en l'última jornada (va disputar 14 minuts a l'Ono Estadi de Mallorca) i fa dos anys li va donar l'alternativa al filial quan encara era juvenil. El migcampista, peça clau en el filial, va cremant etapes des que Rijkaard, quan tenia 16 anys, el va fer debutar a Girona en la copa Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.