Pep Guardiola

Tècnic del Barça

«Ho tirarem endavant»

Pep Guardiola no va voler posar cap objecció al triomf del Sevilla: «Són un molt bon equip i els he de felicitar, perquè han fet el partit que més els interessava.» Admet que en la segona part van haver-hi «alguns desajustaments» en el Barça, però que l'equip ho va «intentar sempre». Va destacar la primera part dels seus homes i no li va agradar la segona, en què van passar «massa coses». Tot i això, el tècnic blaugrana no va voler parlar de l'arbitratge: «Quan perds no queda gaire bé parlar dels àrbitres.» Malgrat que l'eliminatòria està ara molt complicada, diu que s'ha de ser optimista amb vista a la tornada la setmana vinent a Sevilla: «Anirem a intentar remuntar i passar a quarts. Fins ara aquest equip ha tingut molts contratemps, però els ha superat tots. Ho tirarem endavant.» Va ser contundent quan se li va demanar si s'havia equivocat fent tants canvis en l'onze inicial: «Hem perdut... Doncs m'he equivocat.» Però va deixar clar que no canviarà la seva manera d'actuar: «Sis títols els guanya tot Déu, no només onze jugadors. Si faig els canvis és perquè decideixo jo. M'he equivocat en molts partits, però no ha passat res perquè hem guanyat. Prenc decisions perquè els veig entrenar, confio en tots i els necessito a tots. Poden estar més o menys encertats, però han corregut oi? Doncs a mi això ja em serveix.»

Guardiola també va voler defensar Txigrinski, que ahir va ser xiulat per una part de l'afició: «Conec l'estadi i sé que des fa temps hi ha un xiuxiueig amb Txigrinski. L'únic que els puc dir és que és un jugador fantàstic que tracta de fer el que li demanem. És jove, ha vingut amb la lliga començada i no és senzill. L'únic que puc dir és que, com més el xiulin, nosaltres més l'ajudarem. Ha vingut per molt anys. Sé que li costarà, però també tinc el convenciment que se'n sortirà.» Finalment, va elogiar Milito: «És, amb Thiago, la gran notícia de la nit. Me n'alegro molt, perquè és un gran professional. No era un partit fàcil, però ho ha fet molt bé.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.