Laporta:«Tenim Messi, que és un geni estel·lar»

Laporta elogia el partit de l'argentí i destaca que el Barça jugarà la tercera semifinal de Champions seguida i la quarta en cinc anys

Joan Laporta ha viscut moltes alegries al capdavant del Barça, però ahir somreia com mai després de veure com el seu equip es plantava a les semifinals de la lliga de campions eliminant amb autoritat un Arsenal que no va immutar els blaugrana ni amb el gol inicial. Un cop més, el dirigent barcelonista es va desfer en elogis cap al gran protagonista de la nit, Leo Messi. «Tenim un geni que és estel·lar. Està demostrant que vol ser el millor i ho és superant-se dia a dia. Té un talent innat i l'encant de la seva humilitat fa que sigui estimat per tots els culers i tots els aficionats del futbol», va expressar per definir el partidàs de l'argentí i els seus quatre gols. Col·lectivament, el president blaugrana també va celebrar l'exhibició de l'equip. «Hem demostrat que som un equip de Champions. Han estat uns quarts espectaculars en què s'ha vist un equip que lluita, que juga i que té individualitats molt resolutives.» Laporta va destacar la trajectòria europea de l'equip. «Amb el triomf d'avui serem a uns quarts de la Champions per tercer any consecutiu i és la quarta vegada que ho fem en els darrers cinc anys.» Sobre la semifinal contra l'Inter, el president també va mostrar la seva il·lusió. «És una de les semifinals que qualsevol que li agrada el futbol volia veure. Serà una eliminatòria magnífica que l'afrontem també amb molta il·lusió i que serà bonica pel retorn de persones que han estat aquí.»

Esperançat en el futur, Joan Laporta mira ja el futur més imminent: el partit de dissabte al Bernabéu. Laporta vol que el duel contra els blancs sigui la ratificació del bon moment de l'equip. «Ara sí que podem començar a pensar en el partit del Bernabéu, que ens fa molta il·lusió. Com hem fet avui [per ahir] volem fer també un gran paper en un matx en què es decidirà bona part de la lliga.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.