El protagonista

Leo Messi

Messi no és humà

El Barça juga amb avantatge respecte a la resta d'equips del planeta. Té en la seva plantilla un futbolista que no és humà, Leo Messi. Ahir, l'argentí va fer un pas més cap a la seva segona Pilota d'Or consecutiva amb un partit espectacular que només va tenir un protagonista. El millor jugador del món de l'actualitat i que va pel camí de ser-ho de tots els temps va fer uns primers 45 minuts per emmarcar que difícilment es podran oblidar. Ell sol va rematar fins a sis vegades amb perill a la porteria d'Almunia, i així va aconseguir tres gols i sentenciar una eliminatòria que s'havia complicat per als blaugrana en el minut 18 amb el gol de Bendtner. Guardiola ha buscat per Messi una posició, a la mitja punta i amb absoluta llibertat de moviments, en la qual l'argentí es mou com els àngels. Messi sempre ha tingut la porteria i el gol al cap i allunyat de la banda no dubta a rematar sempre que pot. Ho va fer en el minut 4 i després en l'11 amb un xut que va anar arran de l'escaire, i va agafar el lideratge de l'equip quan l'Arsenal va marcar i quan més ho necessitava el seu equip. El gol de Bendtner hauria pogut generar dubtes i pors, però dos minuts després que el danès superés Valdés, Messi va engaltar una de les canonades més fortes que se li recorden com a blaugrana des del balcó de l'àrea aprofitant un refús de Silvestre. L'argentí havia igualat el partit, però en volia més i quan havia passat mitja hora de partit va destrossar la cintura de Silvestre per rematar amb la dreta a l'exterior de la xarxa. L'argentí no va poder fer el segon gol en aquell moment, però sí cinc minuts més tard. Va ser després d'una gran jugada col·lectiva i de rebre una pilota a l'interior de l'àrea de Pedro. Messi té recursos i va demostrar que no només té una cama, superant Almunia amb una rematada creuada amb la dreta.

Després de remuntar ell solet el resultat va semblar que es podria prendre un respir. Però Messi no entén de treves. Guardiola el va voler canviar dissabte passat quan el partit estava sentenciat, però ell sempre vol jugar i estar en contacte amb la pilota. Així que en el minut 41 va anar a buscar una passada de Keita per marxar tot sol cap a la porteria anglesa i superar la sortida d'Almunia aixecant la pilota amb un toc suau per sobre del porter navarrès. En vint minuts havia fet tres gols, el seu quart hat-trick des que va començar aquest 2010. 38 gols aquest curs, set en la lliga de campions, amb els quals igualava com a màxim golejador Cristiano Ronaldo, que ja mira aquesta competició des de la televisió i que va veure com Messi el superava quan el partit s'acabava amb un altre gol, fent passar la pilota per sota les cames d'Almunia

Messi havia descansat durant la segona part jugant quasi tot el temps com a fals davanter centre. L'argentí devia pensar que dissabte el Barça té un partit molt important a l'estadi Santiago Bernabéu per guanyar la lliga. Però quan el partit moria i el públic ja celebrava la classificació per a les semifinals de la lliga de campions, no va voler desaprofitar una pilota que va caure als seus peus. Messi no en tenia prou i va fer el quart gol del partit per al Barça en una doble rematada. 39 gols aquest curs, una barbaritat, vuit en la lliga de campions, i és el primer jugador que marca quatre gols en un partit en els quarts de final de la Champions. Tothom es va rendir als seus peus. El públic que no va deixar de cridar el seu nom, i els rivals i els companys li van fer reverències.


És el primer jugador que fa quatre gols en un partit en els quarts de final d'aquest torneig


L'argentí va fer els quatre gols del Barça i ja és el màxim golejador de la Champions amb vuit

Intervencions:
58
Passades de mèrit bones:
2
Passades de mèrit dolentes:
3
Pilotes recuperades:
5
Pilotes perdudes:
3
Faltes rebudes:
1
Xuts entre els tres pals:
6
Gols:
4 Dades facilitades per Carles Domènech. La Transmissió d'en Puyal a Catalunya Ràdio


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.