Wenger: «Messi és de Playstation»

«Potser hem comès massa errades en defensa i ho hem deixat més fàcil a Messi i el Barça»

Per un tècnic com Arsène Wenger no es fàcil haver d'afrontar un munt de preguntes sobre l'equip rival, quan aquest ha passat per sobre del seu. Però Wenger ho va fer amb elegància, reconeixent que «si tens un home com Lionel Messi tot és més fàcil». «Són un gran equip, però tenen el futbolista que marca les diferències», referint-se al Barça. Quan Wenger va ser preguntat sobre com definiria el futbolista argentí, va afirmar que «és un jugador de Playstation». «Ara, el Barça és un gran equip. Es més que Messi, però ell es capaç d'inventar gols com cap altre.» El tècnic alsacià també va opinar sobre el fet si el Barça és ara el gran favorit per guanyar la competició: «Es troben en una bona posició. Ja estan en semifinals, són bons i recuperaran alguns jugadors que no han jugat avui en les semifinals, però pot passar de tot, ja ho sabem, en la Champions.»

A Wenger, però, li tocava centrar l'anàlisi més en el seu equip: «El Barça ha aprofitat les nostres errades. Nosaltres no hem fet un mal partit, hem plantat cara i després del primer gol em tingut una ocasió per fer el segon, però no s'han pres les decisions correctes. Potser hem comès massa errades en defensa, i ho hem deixat més fàcil a Messi. Ells ens han castigat.» Wenger, per cert, va felicitar el Barça pel partit, pel joc ofert i per la classificació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.