Pep Guardiola

Tècnic del FC Barcelona

Guardiola: «Hem recollit els fruits del treball d'aquest any»

«És un privilegi dirigir aquests jugadors. Hem de disfrutar d'aquesta celebració»
«Ha estat un espectacle tot l'ambient que s'ha viscut durant tot el dia»
«Entenc que tothom el vulgui protegir però es mereixia acabar el partit»

Mentre els seus jugadors cridaven, saltaven i s'abraçaven a la gespa de Mestalla, Pep Guardiola restava immòbil al centre del camp. Una periodista de televisió espanyola s'hi va acostar per intentar treure-li alguna paraula, però el de Santpedor va declinar fer cap declaració i cedir tot el protagonisme als seus futbolistes, que, això sí, el van mantejar. Més endavant, però, i ja més tranquil, sí que va acceptar parlar i ho va fer per donar les gràcies al seu equip per la feina que havien fet durant tota la competició i que va acabar amb la consecució del títol de copa. «És un privilegi dirigir aquests jugadors. Avui hem de gaudir d'aquesta celebració. Hem recollit els fruits del treball d'aquest any. Això és d'ells perquè són molt bons», va comentar. Guardiola va elogiar el partit fet pels seus jugadors, que malgrat que van començar perdent es van refer i van acabar golejant i dominant tot el partit. El tècnic es va mostrar sorprès amb la petició de l'afició de canviar Leo Messi quan la final ja estava sentenciada i alguns jugadors de l'Athletic havien fet alguna entrada dura. «Entenc que tothom el vulgui protegir, però es mereixia acabar el partit per tot el que ha fet aquest any», va dir.

Guardiola, que també va voler donar les gràcies a la gent que va apostar per ell a l'inici de la temporada, es va mostrar emocionat pel gran ambient que es va viure a Mestalla per les dues aficions. «Ha estat un espectacle l'ambient que hi hagut tot el dia.» El tècnic, ambiciós, va afirmar que ara no podien aturar-se aquí perquè encara els falta un punt per la lliga i els queda la final de la lliga de campions. Finalment, va dir que no sabia quants anys estaria entrenant perquè entenia que això depenia dels títols que aconseguís i de la feina dels jugadors.


agraït


ambient


messi



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.