Laporta copia Guardiola

El president del Barça també està segur que l'equip no fallarà a Roma

Ahir va estar a Santpedor, el poble natal del tècnic blaugrana

Va dir que l'entrenador «és l'artífex» de tot el que està passant

El president del Barça, Joan Laporta, té ja els cinc sentits en la final de Roma de dimecres. Ahir, va participar en els actes commemoratius del 22è aniversari de la Penya Blaugrana de Santpedor, i al poble que va veure néixer Pep Guardiola va copiar les paraules pronunciades pel tècnic blaugrana en les celebracions dels títols de lliga i copa. Laporta, com Guardiola, sap que els jugadors no fallaran a l'afició: «Tinc molta confiança en un equip molt bo i en un entrenador que el dirigeix magistralment. Ell és l'artífex de tot això. És lògic que tots ens deixem portar per l'eufòria, però estic convençut que no ens fallaran. Podem anar a Roma amb el cap ben alt perquè estem ratllant l'excel·lència i confio que serem fidels a la nostra proposta futbolística.»

Laporta va explicar que no havia fet cap promesa per si el Barça guanya la lliga de campions dimecres, però no descarta fer-ne una. «No sóc gaire partidari de fer-ne, però potser en faig una segons com vagi el partit. I si la faig, l'hauré de complir», va dir el president del Barça, que també va voler llançar un missatge a tots els aficionats que es desplacin fins a Roma per donar suport a l'equip de Guardiola. Laporta demana que el partit sigui una festa del futbol i que no hi hagi incidents de cap tipus: «Espero que donin una lliçó de civisme i esportivitat. Que demostrin una altra vegada que som més que un club i que Roma sigui una festa del futbol.»

Laporta va estar acompanyat pel vicepresident de l'àrea social, Alfons Godall, i pels directius Xavier Sala i Martín, que s'estrenava en un acte de penyes, i Xavier Bagués, i va participar en una jornada festiva. Precisament, per a una part de la festa de dissabte també va tenir paraules el president del Barça, que va explicar que ell no és partidari de fer referència als rivals en les celebracions, sinó que prefereix que siguin més personals. Laporta va fer aquest comentari quan va ser preguntat pels crits de Gerard Piqué en al·lusió al Madrid.

Godall té un record per als dimissionaris

El vicepresident primer del Barça, Alfons Godall, va enviar ahir un missatge als directius que van decidir presentar la dimissió i marxar del club l'estiu passat després de la votació de la moció de censura que la junta va superar per poc. «Amb tot el respecte per tots els que van ser els meus companys de junta i que amb motiu de la moció de censura no van saber aguantar la pressió i van marxar. M'agradaria fer-los una reflexió: en els moments difícils és quan no s'ha d'abandonar. S'ha demostrat aquesta temporada que el model era bo», va dir el vicepresident encarregat de l'àrea social del Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.