El preu d'una entrada

Alguns aficionats han remogut cel i terra per aconseguir ser demà a l'Olímpic

Al municipi de l'Espluga de Francolí ens trobem amb el cas del Josep Maria Rosselló, el David Altarriba i el Pep Saumell. Tots tres van reservar els vols al febrer pensant ja en la possibilitat que el Barça arribés a la final. El cas és que tant en Josep Maria com en Pep no eren socis, però el David, sí. En un primer intent, van intentar aconseguir les entrades a través de familiars, però amb les condicions que va posar el club més endavant, els va ser impossible. Així doncs, al cost dels vols i els tres dies d'estada a la capital italiana, el Josep Maria i el Pep van haver de sumar-hi el preu de la inscripció com a socis del club blaugrana –uns 170 euros–. Van fer-se socis i, llavors, va començar la desenfrenada tasca d'aconseguir les entrades fos com fos. Van demanar els carnets de socis a tots els que no hi anaven i van arribar a fer una mitjana de tres peticions diàries, fins a arribar a fer un total de quaranta-cinc sol·licituds. Sigui per fortuna o sigui per persistència, la qüestió és que al final van aconseguir-ne una per a cada un i unes quantes més.

Així doncs, són un total de nou amics de l'Espluga que aniran a gaudir del partit de demà a l'Estadi Olímpic de Roma. A aquests tres amics, els viatge els va sortir econòmic –«només uns 600 euros en total per cap», afirmen–. Dels altres sis amics que van tenir la sort de rebre una de les entrades, quatre viatjaran amb vaixell -al final no faran en cotxe els més de 3.000 quilòmetres que separen l'Espluga de Roma d'anada i tornada-; un altre hi anirà amb un altre vol més tard, i l'altre es desplaçarà a la capital italiana en un dels vols que surten demà i tornen després del partit.

«Vaig agafar el vol just després que marqués Iniesta»

j. m

Pere Sanz, de la Riera de Gaià, estava amb quatre amics en el moment que Iniesta va marcar el gol que va fer possible que el Barça jugui demà la final de la Champions. En aquell mateix instant, tots ells, en un atac d'alegria, van comprar els vols cap a Roma. «La veritat és que ens va sortir molt barat. Només 140 euros», explicava Sanz. Tots quatre van començar, llavors, a intentar aconseguir les entrades. La mala fortuna va fer que no estiguessin entre els afortunats del sorteig. «Ens era igual», deia Sanz, «teníem tres dies per anar a Roma i gaudir amb la resta de l'afició de l'ambient». Sanz ho tenia molt clar, que hi aniria amb la mateixa il·lusió que quan va comprar el bitllet, però no ha pogut demanar festa a la feina i ha hagut de vendre el seu vol a un amic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.