Barça

El moment de Marc Bartra

Hi ha central. El jove defensa va respondre a la confiança de Tito Vilanova, que li va donar la titularitat quan ningú ho esperava, amb una actuació sensacional contra el Celtic de Glasgow

I ahir que ningú l'esperava, Marc Bartra va estar en l'onze titular. Tothom donava per fet que Adriano jugaria a l'eix de la defensa, repetint la parella de centrals del clàssic al costat de Javier Mascherano, però Tito Vilanova va tornar a sorprendre. I Bartra va saltar a la gespa, decidit i confiat, com si no fos la primera vegada que estava en l'equip inicial del FC Barcelona des que forma part de la primera plantilla, com si estigués completament segur que convenceria el seu entrenador i la seva afició; que és el que, finalment, va passar.

Es va situar com a central dret, vigilant el fogós Samaras i donant suport a la sortida d'Adriano per la banda. Va entrar bé en el partit, aplaudit a cada pilota que tocava, ovacionat fins i tot en alguna acció. La primera, en el minut 13, quan va evitar una jugada d'atac de Samaras. La segona, quatre minuts més tard, quan va fer lluir Forest amb una rematada de cap, i des de molt a prop de la porteria del Celtic, a centrada d'Iniesta.

El dia més feliç

El jove central es va moure lleuger, va estar precís en la passada i valent quan va haver d'anar al xoc. Ni una sola pilota perduda, ni una sola errada, sempre concentrat, sempre oportú.

El moment de Bartra va arribar, tal com havia promès el seu entrenador, quan havia d'arribar. “En Tito m'ha ajudat moltíssim, hem parlat molt, dia a dia. Coneix molt bé la casa i em coneix molt bé a mi. Ha trobat el moment idoni per fer-me jugar”, va explicar el jugador blaugrana després del partit. “Estic molt content, és un dels dies més feliços des que estic al Barça. Tothom somia un dia així”, va afegir somrient.

Tothom tranquil, que ningú no dubti que es pot comptar amb Bartra. Hi ha central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.