Barça

Deulofeu, blindat fins al 2017

Renovació resolta. El Barça i el jugador tanquen l'acord que assegura la continuïtat de la jove perla del planter. La seva clàusula de rescissió s'eleva fins als 35 milions d'euros

Les grans expectatives que hi ha posades en Gerard Deulofeu van quedar reflectides ahir amb l'anunci de l'ampliació del contracte del jove extrem de Riudarenes fins al 30 de juny del 2017. La signatura del nou acord entre el Barça i el jugador, de 19 anys, es farà demà dimecres a les sis de la tarda a les oficines del club. D'aquesta manera, es consolida el futur blaugrana de la gran perla del planter, que està cridat a ser un dels referents de l'esquema ofensiu del primer equip els propers anys, tal com ja ho és ara del filial. De fet, Tito Vilanova ja compta amb Deulofeu a l'hora de planificar el curs vinent i, per tant, disposarà de fitxa de la primera plantilla.

Feia setmanes que el representant de l'extrem, Ginés Carvajal, i el club negociaven per ampliar l'actual vinculació, que expirava el 30 de juny de l'any que ve. Carvajal ja havia declarat que l'acord no plantejaria problemes, sobretot per la voluntat expressa del jugador de seguir al club blaugrana, on ha destacat en totes les categories des que hi va aterrar als 9 anys. Amb el nou contracte passa a tenir una clàusula de rescissió de 35 milions d'euros, que eleva substancialment els 10 milions que tenia fins ara i que el feia ser una peça molt saborosa per a altres clubs. De fet, fa temps que se succeeixen els rumors amb relació a l'interès d'altres equips grans, i l'últim a afegir-se a llista ha estat el Borussia de Dortmund. I és que, amb 19 anys, les seves habilitats a la gespa i els números avalen un jugador a qui la segona A li ha quedat petita. Sense anar més lluny, és, amb 18 gols, el màxim realitzador de l'equip i el tercer de la categoria. No és estrany, doncs, que des del curs passat, encara amb Guardiola a la banqueta, ja hagin sovintejat les seves aparicions amb el primer equip del Barça, amb el qual va debutar el 29 d'octubre del 2011 –llavors tenia 17 anys– en un partit contra el Mallorca al Camp Nou, un escenari que espera veure com es consolida com a crac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.