Barça

Classes de cocteleria abans de la reunió del Barça

Junta itinerant a Sitges. La directiva del FC Barcelona va ser rebuda per l'Ajuntament de la localitat costanera i també va fer una visita a la Casa Bacardí, on van aprendre a fer alguns còctels

La junta directiva del FC Barcelona va fer ahir una reunió itinerant a la localitat costanera de Sitges, on set dels vint directius tenen fixada una segona residència. Aquesta curiositat, revelada per Sandro Rosell, explica l'interès de reunir-se en aquesta població del Garraf. Com sol ser habitual quan la directiva abandona la seu de les oficines per reunir-se, abans hi va haver una visita institucional que Rosell i la resta de directius van començar visitant l'ajuntament, on van ser rebuts per l'alcalde de Sitges, Miquel Forns. Amb ell, van participar en l'acte la resta de membres del consistori i representants de les entitats esportives de la vila i la Penya Barcelonista de Sitges. Ja a la sala de plens, l'alcalde va donar la benvinguda a la directiva del FC Barcelona i els va entregar com a obsequi el llibre Sitges d'ahir i de sempre i una petita reproducció de l'església, un dels llocs més visitats de la localitat.

Posteriorment, els directius es van desplaçar a la Casa Bacardí, on van visitar les instal·lacions abans del dinar. Allà van conèixer la història de la companyia, van tastar els seus productes i fins i tot es van atrevir a rebre algunes classes de cocteleria per aprendre a preparar el mojito, el cubalibre, el daiquiri i la pinya colada. Després de dinar, la parada següent va ser al Palau Maricel, on van ser rebuts per la regidora de Cultura, Mireia Rosell, i tot seguit es van reunir a la Sala d'Or.

Allà, segons havia avançat Sandro Rosell hores abans, van parlar de temes importants que servirien perquè el Barça continuï “a l'elit del món del futbol”; “la feina que farem serà fructífera”, hi va afegir Rosell.

CURIOSITAT

Set dels vint directius del FC Barcelona tenen una segona residència a Sitges

JORNADA COMPLETA

Ajuntament, visita a la Casa Bacardí i després al Palau Maricel, on es van reunir

Laporta passa balanç

Joan Laporta oferirà avui a les dotze del migdia a la seu del col·legi de periodistes de Catalunya una roda de premsa on té intenció de fer balanç de l'actualitat del FC Barcelona. Aquesta compareixença estava prevista des de ja fa setmanes però l'ex president del Barça va decidir suspendre-la per no interferir en la marxa de l'equip, que en aquells moments s'estava jugant la lliga i la Champions.

Al marge que pugui insistir que no descarta presentar-se a les properes eleccions a la presidència l'any 2016 - ho va tornar a insinuar la setmana passada- també defensarà la seva gestió al capdavant del FC Barcelona recordant que la Fiscalia Superior de Justícia va arxivar les diligències de la investigació sobre la seva gestió. També haurà de respondre preguntes sobre el cas dels avals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.