Eto'o: «He deixat el Barça amb honor»

El camerunès torna a desitjar el millor a Ibrahimovic, però afegeix que ell no besa l'escut perquè l'estima «no es pot inventar»

Samuel Eto'o ahir va ser presentat com a nou jugador de l'Inter de Milà i ja va participar en el primer entrenament que l'equip de José Mourinho va fer davant 500 aficionats. Com ja havia fet en el dia anterior, el camerunès no va buscar cap tipus de polèmica amb el seu substitut al Barça, Zlatan Ibrahimovic, a qui va desitjar que triomfi en la seva etapa blaugrana, però sí que li va enviar un missatge pel seu gest de besar l'escut. Eto'o no ho va fer en la seva presentació perquè, segons va dir, l'estima «no es pot inventar» i que ell s'ha de guanyar la confiança dels seguidors «al camp». Tampoc va entrar en comparacions amb el davanter suec. «Jo sóc Samuel Eto'o. El meu passat diu qui sóc, i a Ibrahimovic li desitjo el millor.» L'exblaugrana també va voler dir adéu als seus companys del FC Barcelona, club del qual s'ha acomiadat «amb honor i guanyant-ho tot, o gairebé». Va qualificar la seva etapa en la lliga espanyola, que ha durat 13 anys, de «meravellosa» malgrat reconèixer que en alguna ocasió havia tingut problemes.

Eto'o va admetre que abans de fitxar per l'Inter de Milà havia mantingut converses amb el Milan, el seu rival ciutadà, però va afegir que la seva prioritat sempre havia estat convertir-se en neroazzurro. «L'Inter em motiva i m'agradaria escriure la meva història en aquest equip», va comentar Eto'o, que vol guanyar la lliga i altres títols. Una de les seves prioritats serà aconseguir la Champions, ja que recorda amb molt d'orgull el gol que va fer amb el Barça en la final de París i que es va convertir en la segona copa d'Europa de l'entitat blaugrana. El camerunès creu que si la guanya amb l'Inter seria similar a l'aconseguida contra l'Arsenal perquè els interistes no alcen el màxim trofeu continental des del 1965 i el Barça no la guanyava des del 1992. «Seria una cosa única», va afirmar quan li van preguntar per aquesta possibilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.