Espanyol

L'Espanyol camina cap a Europa

Els de Pochettino guanyen el Racing per 3 - 1 a casa i se situen a la zona europa de la classificació

Stuani obre el marcador a favor dels visitants, però Verdú i Coutinho inicien una remuntada que segella Héctor Moreno

L'Espanyol ha tornat aquest vespre a la zona europea de la classificació després de guanyar per 3-1 al Racing.

El partit a Cornellà-El Prat ha començat sota control dels locals, però al minut 11 els càntabres han sabut aprofitar la seva primera oportunitat i Stuani ha marcat el 0-1.

Però al minut 26, Verdú ha rematat una assistència de Sergio Garcia i ha aconseguit el gol de l'empat i l'inici de la remuntada. Poc després, Coutinho ha fet el segon i els blanc-i-blaus se n'han anat al descans amb el partit de cara, llevat de la lesió de Sergio García.

La segona part no ha començat malament per al Racing, però quan passaven deu minuts Gullón ha vist la segona targeta groga i Ramón Cervera s'ha quedat amb 10 jugadors.

Però faltava el gol de la tranquil·litat, que no ha arribat fins el minut 79, quan Héctor Moreno ha segellat el 3-1 definitiu amb una rematada de cap.

Amb aquest resultat, els càntabres tornen a casa en llocs de descens, mentre que amb els tres punts obtinguts l'Espanyol es permet somniar amb jugar la propera temporada a Europa.