L'Olesa vol mantenir la bona ratxa de resultats en l'adéu a Martorell

L'Olesa s'acomiada contra el Vilanova d'un llarg «exili» que ha durat més de sis mesos

Aquesta vegada sembla que serà la bona. Després d'ajornar-se l'estrena de la gespa del municipal les Planes per uns problemes en un dels córners –va aparèixer una zona d'aigua que ha endarrerit la col·locació de la gespa– l'Olesa jugarà avui el seu darrer partit al municipal Torrent de Llops de Martorell. Serà a les nou del vespre i, per celebrar el retorn a casa sis mesos després del seu darrer partit, serà de portes obertes, perquè la fi de l'exili sigui tota una festa.

Des del punt de vista esportiu, l'enfrontament arriba en el moment més dolç de la temporada per als de José Antonio Montes, que encadenen quatre partits sense perdre i que, a més, han deixat de ser els cuers de la classificació en detriment del Cassà. El Vilanova, per la seva banda, continua sense poder encadenar dues victòries i, el que és més preocupant, encara no sap què és vèncer un partit lluny de l'Alumnes Obrers. En els vuit enfrontaments que han disputat fins ara a domicili, els de Robert Elvira acumulen cinc derrotes i tres empats, amb 5 gols a favor i 21 en contra.

El dia D, el 3 de gener contra el Llagostera.

Un cop s'ha pogut solucionar el problema de l'aigua en les obres del municipal les Planes, tot fa pensar que l'estrena de la gespa es produirà, oficialment, el dia 3 de gener en el partit de la jornada 19 contra el Llagostera. Tot i així, l'entitat del Baix Llobregat està estudiant la possibilitat de celebrar d'un partit amistós –molt probablement el dia 27 de desembre– per reinaugurar el camp. El rival, això sí, encara s'ha de decidir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.