2a DIVISIÓ A. GIRONA

El Girona necessitarà un esforç si vol prescindir dels jugadors amb menys minuts, que només ho saben per Julià

Gabri viu la situació amb estranyesa, Rangel creu que s'haurà d'entendre amb el club i Hèctor vol quedar-se

Gabriel Gómez «Gabri»
DAVANTER DEL GIRONA
«L'entrenador em va comentar que la plantilla és llarga i que és difícil que jo hi tingui lloc. Em costa d'entendre la situació tenint en compte la temporada passada»
«El club encara s'ha de dirigir a mi, i hem de parlar i negociar. Només deixaré el Girona si l'acord em va bé»
Hèctor Simon
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
«La meva intenció és quedar-me i fer canviar d'idea l'entrenador, amb la mentalitat de poder-me fer un lloc. La competició és molt llarga i crec que puc ajudar l'equip»
«La cessió de l'any passat no va anar del tot bé. Prefereixo esgotar les opcions. Crec que en un moment o altre puc entrar a l'equip»
Diego Rangel
DEFENSA DEL GIRONA
«Si volen que me'n vagi, ho faré. No tinc cap problema amb el Girona ni cap intenció de posar-los-en cap»
«Només he parlat amb l'entrenador. He de veure les intencions que té el club, però ens hem d'entendre»

Alberto Manga té la intenció de provar una aventura a l'estranger, però el Girona no ho tindrà tan fàcil per convèncer els altres jugadors als quals l'entrenador, Narcís Julià, ha advertit que no preveu comptar-hi un cop l'equip torni de vacances. Gabri, Hèctor Simon i Diego Rangel van saber fa unes dues setmanes de primera mà –el tècnic s'hi va reunir i els ho va deixar clar– la intenció d'alleugerir una plantilla amb 26 jugadors, però tots tres asseguren que estan de vacances sense haver parlat encara ni amb la direcció esportiva ni amb l'equip directiu. I per alleugerir la plantilla, caldrà que les dues parts s'entenguin.

Dels quatre jugadors, el davanter Gabri és l'únic jugador que ha tingut minuts des que Julià els va fer saber les intencions. El jugador de Sant Cugat, de 24 anys, va disputar nou minuts en el Girona-Elx de diumenge. Admet que Julià li ha fet saber les seves intencions per a la segona volta, però que això no és suficient. «Ningú del club ha parlat amb mi i, de moment, espero que ho facin i negociar el que faci falta.» Gabri, autor d'un gol contra el Cadis, diu que juga a segona A per quarta temporada i que no es planteja acabar el curs a segona B. El curs passat, l'exjugador de l'Alavés va marcar tres gols en la lliga i dos en la copa.

Diego Rangel ha jugat més que Manga i Hèctor, però no juga des del debut en la lliga, en què va jugar el partit complet. El central no sol entrar en les convocatòries i té molts companys a davant. L'extremeny, que és a Girona des del curs de l'ascens, assegura que no vol posar cap problema al club. Per a la rescissió del contracte, però, haurien de parlar-ne i entendre-s'hi.

«L'única idea» d'Hèctor.

A part de Calle i Òscar Álvarez, que no tenien fitxa, l'únic jugador de la plantilla que no ha jugat ni un minut de lliga és Hèctor Simon. El migcampista de Llançà, però, no defalleix. I tot i el que li va comunicar Julià, es veu capacitat de fer-lo canviar d'idea. «Aspiro a arribar al 100 per cent quan tornem a començar, després de Nadal, amb l'única idea de fer canviar d'opinió l'entrenador.» L'exjugador de l'Espanyol no té un bon record de l'experiència de la temporada passada, en què el club el va cedir al gener al Cultural Leonesa, després de renovar-li el contracte fins al juny del 2010, per poder fer lloc a Hiroshi. A Lleó, però, Hèctor va tenir poca participació. Ara, espera poder-se quedar a la plantilla del Girona. «Estic esperant parlar amb el club, que no ho hem fet. Va ser el tècnic qui ens va exposar la seva idea.»

Pendents del telèfon, o fins al dia 28

Narcís Julià va parlar amb els jugadors amb els quals no compta fa un parell de setmanes. Des d'aquell moment, però, els afectats no han parlat amb el club. Després del partit contra l'Elx, tots quatre –com els seus companys– van marxar de vacances. Estaran pendents del telèfon, per si el club s'hi posa en contacte i els comunica les seves intencions. De tota manera, tenen clar que, si no hi ha novetats, es presentaran a la pròxima cita del grup. Serà dilluns 28 a dos quarts de sis de la tarda, quan Julià ha programat la primera sessió després del parèntesi.

Òscar Álvarez té un lloc reservat

El defensa del Girona Òscar Álvarez va fer cursa contínua abans del partit contra l'Elx, però no va formar part de la llista de divuit convocats (ni el club l'hi podia incloure). Álvarez es va quedar sense fitxa abans del termini per inscriure jugadors perquè l'aleshores tècnic, Cristóbal Parralo, va preferir comptar amb un jugador que pogués actuar sense cap limitació –el club va fitxar el central Almirón el 31 d'agost–. Álvarez, ja recuperat de la greu lesió al genoll esquerre del gener, té la promesa que el club el donarà d'alta federativa al gener i s'entrena amb normalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.