El Protagonista

Bojan Krkic

Bojan, reivindicant-se amb la selecció

Jugar dos partits consecutius té els seus avantatges. I si no que li diguin a Bojan Krkic. El jove davanter del Barça va participar dilluns en l'amistós que els blaugrana van jugar a Kuwait i va aprofitar l'ocasió per demostrar a Guardiola que, tot i l'absència de minuts no s'ha oblidat fer gols. Malgrat el cansament, ahir no es va voler perdre el partit amb Catalunya, ja que n'és el davanter centre titular des que va debutar a San Mamés contra el País Basc ara fa dos nadals. I, evidentment, no va faltar a la seva cita amb el gol. Va col·locar el 2 a 0 al marcador completant una brillant jugada personal demostrant, un altre cop, que de qualitats per triomfar en té de sobres.

El seu tercer gol amb Catalunya –ja havia marcat en el seu debut contra el País Basc a Bilbao i contra Colòmbia– va servir-li per reivindicar-se com a golejador i per agafar confiança de cara al retorn de les vacances nadalenques. En aquest primer tram de campionat, la seva participació ha estat escassa, però no per això s'ha de caure en el desànim. Ahir, defensant la samarreta de la selecció i contra defenses experimentats com els de l'Argentina va demostrar-se a si mateix que continua tenint una relació especial amb el gol i que segur que el seu paper d'ara en endavant anirà a millor. En el minut vint de la segona part, Johan Cruyff va decidir substituir-lo ja que Bojan tenia algunes lleugeres molèsties.

Un gran acompanyant

. El seu company a la davantera va ser Sergio García, com ell format a la Masia blaugrana. El jugador del Bon Pastor, l'únic de la convocatòria de Catalunya que juga a segona divisió, va ser el davanter que més perill va crear en els minuts en què va estar a la gespa del Camp Nou. De fet, és estranyíssim que cap equip de primera hagi lluitat per incorporar-lo tenint en compte les seves qualitats en l'un contra un i el seu olfacte golejador. Deixant algun detall tècnic com un control amb el taló, ahir va exercir d'obrellaunes després de rematar una gran centrada de Joan Verdú des de la banda esquerra. Sergio va fer el seu quart gol amb Catalunya i va ser el primer que la selecció va fer al combinat argentí, amb derrotes per 0-3 i 0-1 en els dos partits en què s'havien enfrontat abans.