Moisés, un debut amb Catalunya incloent-hi el gol

Només un jugador va debutar ahir amb la samarreta de la selecció catalana: el vallesà Moisés Hurtado. El migcampista de Badia del Vallès va entrar en el segon temps per Gerard Piqué, ocupant inicialment la posició al centre del camp en què s'havia mogut el blaugrana en la primera part. Poc després, però, Puyol també va ser substituït i Cruyff li va demanar a Moisés que passés a formar una parella de centrals vallesana amb Oleguer Presas. Moisés va tancar un debut rodó marcant el quart gol de la selecció, que va néixer en les botes d'un dels millors jugadors ahir a la gespa del Camp Nou: Joan Verdú.

De fet, si el primer temps de la selecció va estar marcat pel segell del Barça, el segon va tenir regust a l'Espanyol. Així, el tercer gol va néixer en les botes d'un Joan Verdú brillant, qui va trobar a Coro dins l'àrea. El banyolí va encarar el seu company d'equip Pareja, que va debutar amb la selecció absoluta, i aquest va fer penal. Sergio, qui acabaria amb el braçalet de capità, el va transformar. I el quart, de nou nascut a les botes d'un Joan Verdú que va començar tres de les quatre jugades que van finalitzar amb gol català. El barceloní va picar una falta lateral que va rematar el seu company d'equip Moisés.


La segona part va ser per als jugadors de l'Espanyol, com Joan Verdú, Coro i el debutant Moisés



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.