L'Olesa cau amb estrèpit contra el Llagostera

L'Olesa no va tenir ahir possibilitats per desfer-se d'un Llagostera que va viure un partit molt plàcid. Els gironins només van trobar una mínima resistència quan després del 0-1 amb què es va arribar al descans els locals van tenir una bona ocasió de Romero per empatar. En el minut 4 de la segona part, un xut de Costa va enfonsar els olesans, que van veure com Peque, amb un gol en pròpia porteria, acabava de facilitar la golejada final.
OLESA
0
LLAGOSTERA
5
OLESA:
Pujol, Oriol (Carreño, 52'), Moisés, Bellés, Ros, Moron, Romero, Àlex, Peque (Pelegrín, 66'), Soler (Dani Duran, 63') i Manolo.
LLAGOSTERA:
Portoles, Pau, Reyes, Vallho, Giró, Celaya (Vichu, 10'), Masferrer, Guillem (Plaja, 80'), Costa, Eloi i Guitart (Arimany, 70').
0-1 (21') Eloi. 0-2 (49') Costa. 0-3 (65') Peque, en pròpia porteria. 0-4 (84') Arimany. 0-5 (86') Vichu.